Mart Visser Lennon leren jurk zwart

289,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Zwarte leren jurk van Mart Visser
De zwarte leren jurk Lennon van Mart Visser straalt tijdloze klasse uit. De leren jurk is inmiddels een ware garderobe essential en in deze zwarte kleur krijgt de jurk een extra stoere touch. De jurk van soepel leer is voorzien van een paar onderscheidende details met herkenbaar signatuur zoals een rond afgewerkte zoom, steekzakken en klepzakken. Het model met lange mouwen is gevoerd en heeft een ceintuur in de taille. De Lennon lederen jurk komt in een tijdloos en tegelijkertijd stoer zwart. De jurk met een overhemdkraag, doorknoopsluiting en een rechte snit is dit het type leren jurk die je ook perfect gelaagd over een broek kunt dragen. Draag de Lennon jurk bijvoorbeeld gelaagd over een T-shirt of top. Doe de sluiting (half) open en dan wordt het een lang jas met een high-end fashion uitstraling of draag juist dicht als stoere jurk. Maak deze must-have tot een luxe toevoeging aan jouw essential collectie. De geraffineerde Lennon is ook verkrijgbaar in het bruin.

Mart Visser jurken: altijd met bijzondere details
Mart Visser zijn liefde voor stoffen en kleuren is ook duidelijk te zien in het brede aanbod, van luxe leer en suède tot comfortabele jerseys, van klassieke zwarte jurken en comfort-fit denim jurken tot opvallend gekleurde rode, roze of blauwe jurken. Door de stijlvolle, trendy designs en de hoogwaardige stoffen kun je de jurken van Mart Visser ook goed dragen naar zakelijke afspraken. Of je nu kiest voor een aansluitende, gevoerde jurk van kreukvrije easy care stof, een rechte tuniek of een doorknoopjurk met strikceintuur; je ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit in een jurk van Mart Visser.

Mart Visser Luxury Line: suède en leren jassen, jurken, rokken en accessoires
Voor de Mart Visser Luxury Line selecteert Mart Visser leer- en suède van hoge kwaliteit: soepele materialen die comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. Ze hebben een gelijkmatige natuurlijke vleug of glans en blijven (mits goed onderhouden) langdurig mooi. De Mart Visser Luxury Line bestaat uit leren broeken, rokken en jurken, maar ook suède blouses en accessoires. Deze exclusieve damescollectie biedt tijdloze, sterke designs waar je jarenlang plezier van zult hebben.