Aanbieding!

Mart Visser Avon doorknoopjurk zwart / wit

107,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Lange doorknoopjurk met abstracte print
Het Mart Visser handschrift komt in dit exclusieve ontwerp sterk naar voren; de Avon print jurk is een ware eyecatcher en voor elke vrouw een echte must have! De Avon doorknoopjurk heeft een moderne zwart/offwhite print. De ondergrond van de print is zwart en heeft abstracte vlekken patroon in offwhite. De stijlvolle jurk heeft lange mouwen met manchetten en is gemaakt van een soepel vallende, middelzware kwaliteit. Het design heeft een klassieke, platte kraag en een blinde knoopsluiting. De subtiele Mart Visser knoopjes zijn zwart met witte letters en geven de jurk een chique uitstraling. De manchetten zijn voorzien van een elastiek, waardoor de mouw makkelijk op te stropen is; hierdoor creëer je eenvoudig een stoere look! Deze lange dames jurk wordt getailleerd met een strikceintuur wat afneembaar is. De lengte van deze lange Avon print jurk valt tot op de kuit. Stylingtip: dit item is ook open te dragen, gelaagd over een broek.

Jurken van Mart Visser: altijd met bijzondere detaillering
In de nieuwe collectie van Mart visser is zijn liefde voor stoffen en kleuren duidelijk te herkennen in zijn nieuwe collectie. Er is een breed aanbod van jurken in luxe leer, geweven viscose tot aan jurken van een comfortabele jersey. De stijlvolle trendy printjurken, het klassieke, zwarte travel jurkje of de comfort-fit screpino jurken in opvallende kleuren: de designerjurken van Mart Visser zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen. Je kunt al deze jurken perfect dragen naar een zakelijk afspraak op kantoor of naar een feestelijke gelegenheid. Kortom met Mart Visser zie je er altijd gekleed en stijlvol uit.

Duurzame Viscose
De Avon print jurk is vervaardigd van duurzame viscose. Het is een semisynthetische vezel waarvan de grondstof uit houtpulp bestaat. Deze geweven, duurzame kwaliteit is van een natuurlijke grondstof gemaakt en wordt chemisch behandeld, waardoor er een textielvezel ontstaat. Het heeft als voordeel dat het makkelijk te wassen is en goed kleurvast is. De viscose stof draagt erg comfortabel. De productie en vervaardiging van viscose veel minder milieubelastend is dan de teelt en productie van katoen. Ga voor een duurzame keuze en bekijk deze de hoogwaardiger viscose print jurk van Mart Visser!