Aanbieding!

Mart Visser Merle jurk roze

69,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Mart Visser designer jurk in het roze
Deze roze jurk van Mart Visser heeft een flatterende pasvorm met plooidetails in de taille voor een extra vrouwelijk silhouet. De Merle jurk heeft een elegante v-hals en een lengte boven de knie. Deze roze jurk is gemaakt van een comfortabele jersey kwaliteit die niet alleen de aandacht trekt, maar ook door het prachtige silhouet van de Merle jurk, is het een echte eyecatcher. Ook verkrijgbaar in kobaltblauw en zwart.

Feestelijke zomerjurk van Mart Visser
De stijlvolle Merle jurk is een aanwinst voor je garderobe, zeker als je houdt van elegante jurken met bijzondere design-details. De Merle jurk is gemaakt van ultra-stretch jersey met elasthaan; de bekende Mart Visser Easy Care stof. Deze stof zit heerlijk en zorgt ervoor dat de jurk mooi in model blijft. Draag de jurk met makkelijke gympen of platte schoentjes als je gaat reizen. En wil je een fantastische entree maken op een feestje? Dan wissel je de platte schoenen om voor een mooie pump.

Mart Visser Easy Care Stretch: mooi van ’s morgens vroeg tot ‘savonds laat
De ‘Easy Care’ stoffen van Mart Visser kreuken niet, kunnen gewoon in de wasmachine en vallen heerlijk soepel om het lichaam. Kleding van Easy Care stof is dan ook ideaal voor vakanties, business- en city-trips. Het blijft mooi, ook als je de kledingstukken na een lange reis uit je koffer haalt. Met enkele Mart Visser Easy Care fashion items in je garderobe kom je altijd onberispelijk gekleed voor de dag.