Aanbieding!

Mart Visser Lizz wikkeljurk zwart / wit

50,00

Categorieën: ,

Beschrijving

De comfortabele wikkeljurk van dit seizoen
De zwart/witte streep is bij vele vrouwen een favoriet! De Lizz streep jurk van Mart Visser mag dus absoluut niet ontbreken. Niet alleen door het opvallende wikkeleffect in de taille, maar ook door de comfortabele stof. De gestreepte jurk is vervaardigd van een middelzware kwaliteit van punto viscose met een vleugje stretch die stevig doch soepel voelt voor een flatterend silhouet. De jersey kwaliteit heeft een mooie en luxe stofvalling en zorgt voor een perfecte pasvorm en veel comfort. De jurk heeft een elegante fit en is afgewerkt met steekzakken en reikt tot iets onder de knie. De Lizz jurk heeft een V-hals en een ceintuur in de taille welke je zowel aan de voor- als achterkant kan dragen. Combineer deze zwart/witte jurk met een stijlvolle hak of casual met een gymp.

Must have jurken van Mart Visser

Jurk Lizz heeft een mooie sierlijke pasvorm en valt tot op de knie; een perfecte keuze voor een dinnerparty en voor een formele gelegenheid, zoals receptie of bruiloft. De jurk is gemaakt van jersey met stretch. Deze ‘easy care’ kwaliteit kreukt niet, kan in de wasmachine en valt heerlijk soepel om het lichaam. De jurken van easy care zijn perfect voor business- en city-trips. De stretch jurk is een aanwinst voor je garderobe, zeker als je houdt van stijlvolle jurken met bijzondere design-details. Met enkele Mart Visser jurken in je garderobe kom je altijd onberispelijk gekleed voor de dag.

Mart Visser Easy Care: mooi van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

De onderhoudsvriendelijke Easy Care stoffen van Mart Visser kreuken niet, kunnen gewoon in de wasmachine en vallen heerlijk soepel om het lichaam. In onze collectie vind je een uitgebreid aanbod: jurken, tops en broeken. Ideaal voor vakanties, business- en city-trips, want de kleding blijft mooi, ook als je het na een lange reis uit je koffer haalt. Met enkele Mart Visser Easy Care fashion items in je garderobe kom je altijd onberispelijk gekleed voor de dag.