Mart Visser Texas denim jurk grijsblauw

159,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Lange denim jurk van Mart Visser
De inmiddels iconische denim jurk van Mart Visser, komt in een donkerblauwe, haast grijze tint. Tijdloos, stoer en modern tegelijkertijd. Het ontwerp is getailleerd aan de bovenzijde met een rokgedeelte in een subtiele A-lijn. De jurk heeft naden op het rugpand en aan de voorzijde bij de schouders wat zorgt voor een grafisch effect. De afneembare strikceintuur zorgt voor een getailleerde taille en vrouwelijk gevoel. Het klassieke ontwerp is afgewerkt met bruine stiksels, wat een subtiel grafisch effect geeft tegenover het donkere denim materiaal. Deze donkere denim jurk heeft een sierlijk klokkende rok, die zal zwieren tijdens het bewegen. Ga deze winter voor dit klassieke denim ontwerp van Mart Visser en voeg een waar key piece toe aan je garderobe. De jurk is gemaakt van denim met een fijne hoeveelheid stretch. In de Texas denim jurk kom jij tijdens elke gelegenheid chic voor de dag!

Denim stijlen voor de winter
Mart loves denim! Het is klassiek, fier en stoer: ideaal voor de Nederlandse vrouw. Denim draag je gemakkelijk het hele jaar door. Ga voor donker denim in de winter en lichte denim stijlen in de zomer. In de nieuwe wintercollectie van Mart Visser vind je vele nieuwe spijkerstof items. Bekijk bijvoorbeeld de Milly denim blouse, een lichte denim blouse met blinde knoopsluiting. Of neem een kijkje bij de Nina denim rok: gemaakt van hetzelfde denim materiaal als de Texas denim jurk.

Mart Visser damesmode: altijd een elegante look, van kleine tot grote maten
De collectie van Mart Visser is verkrijgbaar in een uitgebreide maatrange: van maat 34 tot en met maat 50. Wij vinden het belangrijk dat ook plus size fashion perfect valt en de mooie kanten van vrouwen benadrukt. Daarom besteden we extra zorg aan de belijning, pasvorm en materiaalkeuze. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote maten; de dameskleding van Mart Visser geeft je altijd een goed gevoel.