Mart Visser Jacky kokerrok navy

99,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Strakke kokerrok van Mart Visser in tijdloos navy
De Jacky rok van Mart Visser is de klassieke, donkerblauwe kokerrok die past in de garderobe van elke vrouw. De donkerblauwe nette rok kan worden beschreven als een tijdloos en vrouwelijk ontwerp. De aansluitende rok benadrukt jouw vrouwelijke vormen op een stijlvolle manier. Het materiaal van de rok voelt zacht aan en bevat een fijne hoeveelheid stretch voor comfort. De knielange rok is gemaakt van een luxe screppino stof. Deze stevige stretchjersey heeft een crêpe feeling. De achterkant van de rok heeft een smalle tailleband die zorgt voor een flatterende shape. De navy rok is gevoerd en sluit door middel van een blinde ritsluiting aan de achterzijde. Ook bevat de Jacky rok navy een split aan de achterzijde voor extra bewegingsruimte. Deze chique blauwe rok kan gemakkelijk gedragen worden naar feestelijke gelegenheden of zakelijke afspraken. Draag de rok in combinatie met de Jules bolero blazer voor een sterke businesslook. Dit is jouw nieuwe go-to rok voor op kantoor of speciale gelegenheden.

Stijlvolle rokken van Mart Visser
Op zoek naar een comfortabele maar chique rok voor elke gelegenheid? Dan zit je goed bij Mart Visser. In zijn uitgebreide damescollectie vind je het hele jaar door fashionitems in mooie dessins met flatterende pasvormen. De rokken van Mart Visser voegen zich naar je lichaam en zorgen voor een uitstekend draaggevoel. Met hoge laarzen, pumps of een sleehak maak je de outfit helemaal compleet. Ga jij voor een casual rok zoals de gestreepte Lenia rok of voor een formele rok zoals de Yvan tweed rok?

Hoge kwaliteit jersey tops van Mart Visser
De tops en blouses van Mart Visser zijn gemaakt van hoogwaardige, comfortabele materialen in soepele kwaliteiten. Zo ook de Felice top. Deze top bevat eindeloos veel stylingmogelijkheden en is een echt key piece voor het nieuwe seizoen. Met dit item maak je altijd een sterke eerste indruk en voel jij je zelfverzekerd. Een koude dag in het vooruitzicht? Draag een Riley vest over de Felice top.