Mart Visser Lennon leren jurk bruin

289,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Stoere bruine leren jurk van Mart Visser
Een garderobe investering waar je nooit spijt van zult krijgen: de leren jurk. De bruine leren jurk Lennon van Mart Visser is stijlvol en elegant. De jurk is vervaardigd van soepel leer en is uitgevoerd in een doorknoopmodel en heeft een blinde drukknoopsluiting. Afgeronde panden, twee zakken en een strikceintuur geven deze luxe jurk een casual twist. De Lennon leren jurk geeft elke vrouw een krachtige uitstraling. Deze lederen blouse-jurk is op twee manieren te dragen; dicht is het een stoere jurk. Doe de sluiting (half) open en dan wordt het een lang jas met een high-end fashion uitstraling. Uiteraard kun je de Lennon ook goed dragen over een T-shirt of top. Maak deze must-have tot een luxe toevoeging aan jouw capsule garderobe. De geraffineerde Lennon is ook verkrijgbaar in tijdloos zwart.

Mart Visser jurken: altijd met bijzondere details
Mart Visser zijn liefde voor stoffen en kleuren is ook duidelijk te zien in het brede aanbod, van luxe leer en suède tot comfortabele jerseys, van klassieke zwarte jurken en comfort-fit denim jurken tot opvallend gekleurde rode, roze of blauwe jurken. Door de stijlvolle, trendy designs en de hoogwaardige stoffen kun je de jurken van Mart Visser ook goed dragen naar zakelijke afspraken. Of je nu kiest voor een aansluitende, gevoerde jurk van kreukvrije easy care stof, een rechte tuniek of een doorknoopjurk met strikceintuur; je ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit in een jurk van Mart Visser.

Mart Visser Luxury Line: suède en leren jassen, jurken, rokken en accessoires

Voor de Mart Visser Luxury Line selecteert Mart Visser leer- en suède van hoge kwaliteit: soepele materialen die comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. Ze hebben een gelijkmatige natuurlijke vleug of glans en blijven (mits goed onderhouden) langdurig mooi. De Mart Visser Luxury Line bestaat uit leren broeken, rokken en jurken, maar ook suède blouses en accessoires. Deze exclusieve damescollectie biedt tijdloze, sterke designs waar je jarenlang plezier van zult hebben.