Aanbieding!

Mart Visser Yori print jurk

40,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Mart Visser grafische print jurk
De Yori Jurk van Mart Visser representeert een eigentijds-klassiek silhouet met een dosis vrouwelijke flair en een unieke print. De jurk toont een grafische print in oranje, off white en navy en is gemaakt van een ultra-stretch jersey kwaliteit. Het perfecte item voor als je onderweg bent, door de Easy Care kwaliteit van Mart Visser. Het knoopdetail bij de taille is perfect om je vrouwelijke vormen te benadrukken. Yori print jurk heeft een getailleerde pasvorm, wat zorgt voor een vrouwelijk silhouet. De jurk is volledig gevoerd en heeft korte mouwen. Deze eyecatcher mag dus niet ontbreken in je garderobe. Draag de Yori Print jurk met een mooie hak voor een elegante en stijlvolle look.

Mart Visser jurken: altijd met bijzondere details
Mart Visser zijn liefde voor stoffen en kleuren is ook duidelijk te zien in het brede aanbod, van luxe leer en suède tot comfortabele jerseys, van klassieke zwarte jurken tot opvallend gekleurde rode, roze of blauwe jurken. Door de stijlvolle, trendy designs en de hoogwaardige stoffen kun je de jurken van Mart Visser ook goed dragen naar zakelijke afspraken. Of je nu kiest voor een aansluitende, gevoerde jurk van kreukvrije Easy Care stof, een rechte tuniek of een doorknoopjurk met strikceintuur; je ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit in een jurk van Mart Visser.

Mart Visser Easy Care: mooi van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat
De onderhoudsvriendelijke Easy Care stoffen van Mart Visser kreuken niet, kunnen gewoon in de wasmachine en vallen heerlijk soepel om het lichaam. In onze collectie vind je een uitgebreid aanbod: jurken, tops en broeken. Ideaal voor vakanties, business- en city-trips, want de kleding blijft mooi, ook als je het na een lange reis uit je koffer haalt. Met enkele Mart Visser Easy Care fashion items in je garderobe kom je altijd onberispelijk gekleed voor de dag.