Aanbieding!

Mart Visser Adros denim rok blauw

79,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Vrouwelijke denim rok met deelnaden van Mart Visser
DENIM-DE-LUXE..! Met de Adros denim rok van Mart Visser verrijk je je garderobe in vele opzichten. Tijdloos, elegant en vrouwelijk gaan hier hand in hand. De spijkerrok heeft een prachtige belijning benadrukt door deelnaden die het vrouwelijke lichaam volgen en met een duidelijk signatuur van Mart Visser. Het silhouet, de klassieke 5-pockestyling, de zilveren knopengulp en de contrastrijke stiksels verwijzen naar iconische denim details. De midi-rok is vervaardigd van een comfortabele stretch-katoenmix die zijn vorm behoudt en heeft aan de achterzijde een split voor ultiem draagcomfort.

Stijlvolle rokken van Mart Visser
Op zoek naar een comfortabele, maar stijlvolle rok voor ieder moment van de dag? Dan zit je goed bij Mart Visser. In de uitgebreide dames collectie vind je het hele jaar door fashion items van hoogwaardige materialen. De rokken van Mart Visser accentueren je vrouwelijke rondingen en zorgen voor een uitstekend draaggevoel. Bovendien zorgen ze voor een prachtig silhouet. Met leuke enkellaarsjes, pumps of sneakers maak je je outfit helemaal af.

Mart Visser stretch denim: voor een gestroomlijnd silhouet
De collecties van Mart Visser staan bekend om de combinatie van een modieus design met optimaal draagcomfort. Hierbij is de keuze voor materialen uiterst belangrijk. Daarom vind je in elke collectie verschillende items van hoogwaardige stretch kwaliteiten, zoals de Adros denim rok. Combineer de Mart Visser Adros met hoge laarsen en een geraffineerde blouse uit de collectie van Mart Visser, de perfect outfit voor een feestje of je werk. Opzoek naar een casual look? Draag de Andros rok met bijvoorbeeld de Nyla trui en gympen.